Informatie over psychiatrie

Het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie verspreidt wetenschappelijk onderbouwde kennis, die we ook toegankelijk hebben gemaakt voor ouders. Je vindt hier informatie over:

 

Positie van ouders

Voor de positie van ouders in de kinder- en jeugdpsychiatrie gelden een aantal duidelijke uitgangspunten. Het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie verstrekt onder andere informatie over:

Brainwiki: voor jongeren, over psychiatrie

Brainwiki is de website waar jongeren betrouwbare informatie vinden over psychische problemen. Hoe zit dat? Heb ik dat? En wie nog meer? Hoe ga ik ermee om? Welke behandeling is er voor mij? Op Brainwiki lees je hoe het zit. Hoe lotgenoten het voelen. Wat je kunt doen als je in de problemen raakt. Brainwiki is de jongerensite van het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Brainwiki heeft de kennis.

Brainwiki.nl

 

Veranderingen vanaf 2015

Vanaf 2015 zijn gemeenten verantwoordelijk voor de jeugd-ggz. Wat betekent dat voor de zorg van uw kind? Lees erover op deze website van de overheid

Ouders bloggen over hun ervaringen

De blogwebsite De Kennis – Blogs is een podium voor iedereen die iets te maken heeft met kinder- en jeugdpsychiatrie. Behandelaars, ouders, jongeren, iedereen is welkom om zijn inzichten en ideeën over de kinder- en jeugdpsychiatrie te delen.

Miek Wijnbergen, Angelique Bergsma en een groeiend aantal ouders vertellen regelmatig over hun ervaringen.

Posts van ouders op De Kennis - Blogs

Ook bloggen over het veld? Meld je aan!

 
Annuleren

Mogen we je vragen een beknopt profiel aan te vragen?

Niet verplicht, wel zo handig voor de andere leden om te zien wat je betrokkenheid bij het Kenniscentrum inhoudt.

Let op: deze informatie wordt niet getoond aan niet geregistreerde bezoekers en wordt verder nergens voor gebruikt zonder jouw expliciete toestemming.

Ik ben:

Annuleren