Contact, adres en route

Heeft u vragen over onze website, kennis of activiteiten?

Neem contact op met het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie via mail of telefoon:

E info@kenniscentrum-kjp.nl
(030) 22 70 415

Adres:
Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie
Catharijnesingel 47 (6e etage)
3511 GC Utrecht

Heeft u vragen over de diagnose of behandeling van uw kind?
Of zoekt u een klinische stage?

Neem dan contact op met een van onze ledenorganisaties of hun vestigingen bij u in de buurt. 
Het Kenniscentrum behandelt zelf geen kinderen met psychische problemen. Maakt u zich zorgen over uw kind? Ga dan naar uw huisarts.

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer
Het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie is op slechts enkele minuten lopen van het Utrecht CS gevestigd en daarom uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanuit de stationshal zijn er twee mogelijkheden om het kantoorgebouw aan de Catharijnesingel 47 te bereiken:

Optie 1: Via uitgang ‘Taxi’:

Passeer de controlepoortjes in de stationshal en vervolg je weg richting winkelcentrum Hoog Catharijne. Na circa 100 meter zie je aan de rechterzijde een verwijzing naar de ‘Taxi’. Neem deze uitgang. Daal af via de ijzeren trap, loop langs de bouwwerkzaamheden en ga linksaf onder het gebouw door. Loop 150 meter tussen de parkeergarages door en je komt uit op de Catharijnesingel. Ga vervolgens linksaf naar nummer 47 (circa 100 meter). Het Kenniscentrum bevindt zich op de zesde verdieping.


Optie 2: Via uitgang Stationshal’, tevens geschikt voor mindervaliden:

Passeer de controlepoortjes in de stationshal en hou rechts aan. Hier tref je in de rechterhoek van de stationshal een lift aan die je naar het straatniveau brengt. Loop langs de bouwwerkzaamheden en ga linksaf onder het gebouw door. Loop 150 meter tussen de parkeergarages door en je komt uit op de Catharijnesingel. Ga vervolgens linksaf naar nummer 47 (circa 100 meter). Het Kenniscentrum bevindt zich op de zesde verdieping.

Met de fiets
Fiets naar de Westerstraat, aan de achterkant kunt u uw fiets stallen.

Met de auto
Wij adviseren u om het openbaar vervoer te gebruiken, of anders P+R in de regio Utrecht. Moet u toch met de auto komen, wees er dan op voorbereid dat er grootschalige werkzaamheden aan de Catharijnesingel plaatsvinden. Volg de aanwijzingen op de verkeersborden. U kunt dichtbij (betaald) parkeren in de parkeergarages Radboud, Godebald of Moreelsepark.

Als u geen trap kunt lopen
De hoofdingang van het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie bevat een trap. Als u geen trap kunt lopen, volgt u de aanwijzingen hierboven en loopt u voorbij de hoofdingang. U gaat meteen linksaf de Westerstraat in. Na ongeveer twintig meter gaat u linksaf de parkeerplaats op. De ingang van het gebouw bevindt zich aan de linkerkant van de parkeerplaats. Als u aanbelt, opent de receptionist de deur en neemt u de lift naar de receptie.


Ilse Tamrouti

Directeur Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie
Deel deze pagina via:
Reageren

Kunnen we deze tekst verbeteren? Ontbreekt het aan inhoud, of vond u niet precies wat u zocht? Laat het ons weten.

Annuleren

Mogen we je vragen een beknopt profiel aan te vragen?

Niet verplicht, wel zo handig voor de andere leden om te zien wat je betrokkenheid bij het Kenniscentrum inhoudt.

Let op: deze informatie wordt niet getoond aan niet geregistreerde bezoekers en wordt verder nergens voor gebruikt zonder jouw expliciete toestemming.

Ik ben:

Annuleren