Contact, adres en route

Heeft u vragen over onze website, kennis of activiteiten?

Neem contact op met het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie via mail of telefoon:

E info@kenniscentrum-kjp.nl
(030) 22 70 415

Adres:
Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie
Catharijnesingel 47 (6e etage)
3511 GC Utrecht

Heeft u vragen over de diagnose of behandeling van uw kind?
Of zoekt u een klinische stage?

Neem dan contact op met een van onze ledenorganisaties of hun vestigingen bij u in de buurt. 
Het Kenniscentrum behandelt zelf geen kinderen met psychische problemen. Maakt u zich zorgen over uw kind? Ga dan naar uw huisarts.

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer
Het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie is op slechts enkele minuten lopen van het Utrecht CS gevestigd en daarom uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

In de stationshal loop je voorbij perron 1 en door de controlepoortjes. Je slaat linksaf naar buiten en gaat door de deuren winkelcentrum Hoog Catharijne in. Neem de rechter gang en blijf een tijdlang rechtdoor gaan totdat je de Albert Heijn tegenkomt. Ga linksaf door de deuren en neem de (rol)trap naar beneden. Onderaan hou je links aan, en linksaf de Catharijnedingel op. Loop circa 250 meter naar nummer 47. Het Kenniscentrum bevindt zich op de zesde verdieping.

Met de fiets
Fiets naar de Westerstraat, aan de achterkant kunt u uw fiets stallen.

Met de auto
Wij adviseren u om het openbaar vervoer te gebruiken, of anders P+R in de regio Utrecht. Moet u toch met de auto komen, wees er dan op voorbereid dat er grootschalige werkzaamheden aan de Catharijnesingel plaatsvinden. Volg de aanwijzingen op de verkeersborden. U kunt dichtbij (betaald) parkeren in de parkeergarages Radboud, Godebald of Moreelsepark.

Als u geen trap kunt lopen
De hoofdingang van het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie bevat een trap. Als u geen trap kunt lopen, volgt u de aanwijzingen hierboven en loopt u voorbij de hoofdingang. U gaat meteen linksaf de Westerstraat in. Na ongeveer twintig meter gaat u linksaf de parkeerplaats op. De ingang van het gebouw bevindt zich aan de linkerkant van de parkeerplaats. Als u aanbelt, opent de receptionist de deur en neemt u de lift naar de receptie.


Ilse Tamrouti

Directeur Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie
Deel deze pagina via:
Reageren

Kunnen we deze tekst verbeteren? Ontbreekt het aan inhoud, of vond u niet precies wat u zocht? Laat het ons weten.

Annuleren

Mogen we je vragen een beknopt profiel aan te vragen?

Niet verplicht, wel zo handig voor de andere leden om te zien wat je betrokkenheid bij het Kenniscentrum inhoudt.

Let op: deze informatie wordt niet getoond aan niet geregistreerde bezoekers en wordt verder nergens voor gebruikt zonder jouw expliciete toestemming.

Ik ben:

Annuleren