Zorgprogramma’s: de beste routes naar passende hulp

Zeven Kenniscentrumleden op het gebied van digitale middelen hebben de afgelopen jaren zorgprogramma’s voor de kinder- en jeugdpsychiatrie ontwikkeld. Deze zorgprogramma’s zijn nu beschikbaar op een nieuwe website, exclusief toegankelijk voor alle leden van het Kenniscentrum.

In  een zorgprogramma  staat per stoornis beschreven hoe professionals de opeenvolgende stappen in diagnostiek en behandeling doorlopen, gebaseerd op de kennis die het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie organiseert. Om de kennis van de zorgprogramma’s te verspreiden onder de leden, heeft het Kenniscentrum een zogenoemde satellietwebsite gelanceerd. Er zijn op dit moment tien zorgprogramma’s beschikbaar: ADHD, angst, autisme, depressie, dwang, eetproblemen, ggz 0-6 jarigen, ODD/CD, tics en trauma. Binnenkort komen er nog vier zorgprogramma’s bij.

Deze website is gratis en exclusief toegankelijk voor professionals werkzaam bij de leden van het Kenniscentrum. Als u tot die professionals behoort, dan kunt u zich registreren op zorgprogrammas.kenniscentrum-kjp.nl.

Als u nog geen lid bent, neem contact op via info@kenniscentrum-kjp.nl of 030-2270415.

Deel deze pagina via:
Reageren

Kunnen we deze tekst verbeteren? Ontbreekt het aan inhoud, of vond u niet precies wat u zocht? Laat het ons weten.

 
Annuleren

Mogen we je vragen een beknopt profiel aan te vragen?

Niet verplicht, wel zo handig voor de andere leden om te zien wat je betrokkenheid bij het Kenniscentrum inhoudt.

Let op: deze informatie wordt niet getoond aan niet geregistreerde bezoekers en wordt verder nergens voor gebruikt zonder jouw expliciete toestemming.

Ik ben:

Annuleren