19-06-2017 Schrijf u nu in voor Van wijk tot wetenschap 2017

Was u erbij in 2016? De eerste editie van 'Van wijk tot wetenschap' was een groot succes: professionals uit de zorg, het onderwijs, de wetenschap en gemeenten kwamen met ouders en patiëntenverenigingen als één team samen in stadion Galgenwaard en onderzochten wat er nodig is voor een betere samenwerking en kennisdeling. 

>> bekijk het impressiefilmpje van 2016

'Samen ontwikkelen' luidt het thema van de tweede editie van 'Van wijk tot wetenschap', hét kenniscongres voor samenwerking in de brede jeugdhulp, op 23 november in ‘s-Hertogenbosch. 

Duopresentaties

Duo's van deskundigen presenteren op die dag hun samenwerkingsinitiatieven tussen jeugdpsychiatrie, jeugdgezondheidszorg, jeugdhulp, gemeenten en jeugdregio’s, jeugdbescherming, onderwijs en huisartsenzorg. Denk aan een huisarts en een wijkteammedewerker, een medewerker jeugdgezondheidszorg en een intern begeleider, een beleidsmedewerker van een gemeente en een psychiater.

Ontdek hoe zij samenwerken en samen ontwikkelen om kinderen en jongeren betere hulp te kunnen bieden. Daarnaast presenteren wetenschappers hun onderzoeksresultaten, die kunnen bijdragen aan effectieve jeugdhulp.

Meer informatie

Datum: 23 november 2017

Locatie: 1931 Congrescentrum Brabanthallen, ’s-Hertogenbosch

Bereikbaarheid: Het congrescentrum is dankzij het brede wegennetwerk en de gunstige ligging ten opzichte van het Centraal Station van Den Bosch zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Schrijf u nu in voor Van wijk tot wetenschap 2017

Deel deze pagina via:

Mogen we je vragen een beknopt profiel aan te vragen?

Niet verplicht, wel zo handig voor de andere leden om te zien wat je betrokkenheid bij het Kenniscentrum inhoudt.

Let op: deze informatie wordt niet getoond aan niet geregistreerde bezoekers en wordt verder nergens voor gebruikt zonder jouw expliciete toestemming.

Ik ben:

Annuleren