31-05-2017 Nanda Rommelse benoemd tot Principal Investigator

Dr. Nanda Rommelse (Karakter KJP, lid van de Wetenschappelijke Raad van het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie) is door het Radboud UMC benoemd tot Principal Investigator. Haar onderzoek richt zich met name op ADHD en autisme, met een focus op neuropsychologie.

Het predicaat Principal Investigator wordt gegeven aan onderzoekers die voldoen aan strikte criteria waarbij er aantoonbaar sprake is van leiderschap in onderzoek: internationale erkenning en zichtbaarheid van de onderzoeker en impact van het onderzoek op de maatschappij. 

Nanda Rommelse is werkzaam als universitair hoofddocent bij de afdeling psychiatrie van het RadboudUMC en Karakter kinder- en jeugdpsychiatrie. Hierbij is ze enerzijds klinisch werkzaam als GZ-psycholoog en anderzijds als senior onderzoeker verbonden aan het Donders Centrum voor Neuroimaging. Ze richt zich hierbij op fundamenteel en toegepast wetenschappelijk onderzoek op het gebied van ADHD en autisme, met een focus op neuropsychologie. Haar drijfveer is inzichten in wetenschappelijk onderzoek toepasbaar maken voor de klinische praktijk, en klinische vraagstukken vertalen naar gedegen en uitvoerbare wetenschappelijke onderzoeksprojecten.

Nanda Rommelse is lid van de Wetenschappelijke Raad van het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Op blogsite van het Kenniscentrum, DeKennis-Blogs, schreef zij meerdere blogposts.

>> lees verder

Deel deze pagina via:

Mogen we je vragen een beknopt profiel aan te vragen?

Niet verplicht, wel zo handig voor de andere leden om te zien wat je betrokkenheid bij het Kenniscentrum inhoudt.

Let op: deze informatie wordt niet getoond aan niet geregistreerde bezoekers en wordt verder nergens voor gebruikt zonder jouw expliciete toestemming.

Ik ben:

Annuleren