22-03-2017 HoNOSCA-basistraining op 11 mei

Wilt u het meetinstrument HoNOSCA gaan gebruiken? De HoNOSCA-training voor zorgprofessionals leert u de benodigde vaardigheden. Op 11 mei organiseert het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie weer een basistraining. U kunt zich aanmelden tot 4 mei. 

De basistraining staat in het teken van het leren scoren met HoNOSCA. Wat is HoNOSCA en welke mogelijkheden biedt dit meetinstrument? Deelnemers krijgen onder andere algemene en praktische uitleg over het gebruik van HoNOSCA en oefenen twee casussen aan de hand van een filmopname. 

HoNOSCA is een door Stichting Benchmark GGZ (SBG) aanbevolen ROM-instrument voor kinderen en jeugdigen en het enige instrument dat behandelaars zelf invullen. Het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie biedt als enige in Nederland de basistraining, hertraining en intervisiebijeenkomst over HoNOSCA aan.

De HoNOSCA-training wordt georganiseerd door het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie in samenwerking met Boerhaave Nascholing en vindt plaats bij het Kenniscentrum in Utrecht. De training is gratis voor professionals die werken bij de leden van het Kenniscentrum. Accreditatie voor de training is toegekend door NIP (K&J) / NVO, NVvP en V&VN.

Meer informatie
Aanmelden

Neem bij vragen gerust contact op met het Kenniscentrum op via m.verhave@kenniscentrum-kjp.nl of 030 - 227 0415.

Deel deze pagina via:

Mogen we je vragen een beknopt profiel aan te vragen?

Niet verplicht, wel zo handig voor de andere leden om te zien wat je betrokkenheid bij het Kenniscentrum inhoudt.

Let op: deze informatie wordt niet getoond aan niet geregistreerde bezoekers en wordt verder nergens voor gebruikt zonder jouw expliciete toestemming.

Ik ben:

Annuleren