14-06-2017 Headspace in Amsterdam: denk mee!

Headspace NL is op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn, willen meedenken en meedoen bij de opzet van Headspace NL in de regio Amsterdam.

Headspace is een in Australië ontwikkelde manier van werken, waarbij jongeren tussen de 12 en 25 jaar op een laagdrempelige manier hulp krijgen. Meer informatie op Headspace.org.au.

In Amsterdam (en Maastricht) wil Headspace NL deze nieuwe manier verkennen, door een plek in te richten waar jongeren terecht kunnen met vragen en klachten over hun psychische gezondheid, school, werk en seksualiteit. Door een luisterend oor te bieden, mee te denken en met hulporganisaties bruggen te bouwen, realiseert Headspace NL hulp die aansluit op de wensen van de jongere zelf.

Headspace NL is een initiatief van Rianne Klaassen (de Bascule/VUmc), Stefanie Rosema (de Bascule/VUmc), Arne Popma (de Bascule/VUmc), Dorien Nieman (psychiatrie AMC) en Muriel Bos (de Bascule). Samen met Anna Diouf (Media College) zetten zij zich in om jongeren met een hulpvraag eerder te bereiken. 

Bruggen bouwen doe je niet alleen. Daarom zoekt Headpsace NL mensen die willen meewerken aan dit nieuwe initiatief. Geïnteresseerd? Meld u dan aan voor de brainstorm op 28 juni van 19.00 ot 21.30 uur bij het Volta-DOCK, Houtmankade 336 in Amsterdam.

Direct aanmelden >

Deel deze pagina via:

Mogen we je vragen een beknopt profiel aan te vragen?

Niet verplicht, wel zo handig voor de andere leden om te zien wat je betrokkenheid bij het Kenniscentrum inhoudt.

Let op: deze informatie wordt niet getoond aan niet geregistreerde bezoekers en wordt verder nergens voor gebruikt zonder jouw expliciete toestemming.

Ik ben:

Annuleren