• Nieuws
  •  > 
  • Nieuws 2017
  •  > 
  • Uw workshop of presentatie op 'Van wijk tot wetenschap' 2017?
29-03-2017 Uw workshop of presentatie op 'Van wijk tot wetenschap' 2017?

Sinds de transitie zijn steeds meer initiatieven ontstaan om kennis te delen en samen te werken binnen de brede jeugdhulp. Er is veel betrouwbare kennis voorhanden over de vraag welke hulp effectief is voor welke kinderen en jongeren. Maar hoe passen we deze kennis als samenwerkingspartners efficiënt toe? Welke initiatieven tot samenwerking zijn er al en kunnen een startpunt zijn voor anderen? Meld u voor 1 mei met uw samenwerkingspartner aan om uw initiatief te presenteren in een workshop. Of presenteer uw onderzoeksresultaten die kunnen bijdragen aan effectieve jeugdhulp.

'Samen ontwikkelen' luidt het thema van de tweede editie van 'Van wijk tot wetenschap'. Na het succes van 2016 zet het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie, samen met de afdeling kinder- en jeugdpsychiatrie van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie, een volgende stap in de samenwerking binnen de brede jeugdhulp.

Indienen workshop

Op 23 november 2017 kunt u als duo van deskundigen een workshop geven over uw samenwerkingsinitiatief tussen jeugdpsychiatrie, jeugdgezondheidszorg, jeugdhulp, gemeenten en jeugdregio’s, jeugdbescherming, onderwijs en/of huisartsenzorg. Werkt u als huisarts samen met een wijkteam, als psycholoog met een intern begeleider, of als psychiater met de gemeente? Vertel op 23 november hoe u samenwerkt om kinderen en jongeren effectiever hulp te kunnen bieden. Stuur het aanmeldformulier met daarin een abstract of samenvattende tekst voor 1 mei naar m.verhave@kenniscentrum-kjp.nl De congrescommissie verzorgt de selectie van de bijdragen en laat half mei weten of uw workshop is geselecteerd. Als workshopleider krijgt u 50% korting op het toegangstarief als u de rest van de dag het congres bijwoont.

Let op: U kunt zich alleen als duo van verschillende disciplines binnen de jeugdhulp aanmelden. De kern van uw workshop moet nadrukkelijk over samenwerking of 'samen ontwikkelen' gaan.

Indienen onderzoekspresentatie

Als wetenschapper kunt u een korte presentatie geven van uw onderzoeksresultaten die bijdragen aan effectieve jeugdhulp. Stuur het aanmeldformulier met daarin uw abstract vóór 1 mei naar m.verhave@kenniscentrum-kjp.nl De congrescommissie verzorgt de selectie van de bijdragen en laat half mei weten of uw abstract is geselecteerd. Als u een presentatie geeft en de rest van de dag het congres wilt bijwonen, krijgt u 50% korting op het toegangstarief.

Meer informatie

Datum: 23 november 2017
Locatie: 1931 Congrescentrum Brabanthallen, ’s-Hertogenbosch
Bereikbaarheid: Het congrescentrum is dankzij het brede wegennetwerk en de gunstige ligging ten opzichte van het Centraal Station van Den Bosch zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.
U kunt zich nog niet aanmelden als bezoeker van dit congres. Nadere informatie volgt.

>> congresinformatie

Deel deze pagina via:

Mogen we je vragen een beknopt profiel aan te vragen?

Niet verplicht, wel zo handig voor de andere leden om te zien wat je betrokkenheid bij het Kenniscentrum inhoudt.

Let op: deze informatie wordt niet getoond aan niet geregistreerde bezoekers en wordt verder nergens voor gebruikt zonder jouw expliciete toestemming.

Ik ben:

Annuleren