Disclaimer

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de op deze website aangeboden informatie en/of diensten kunnen echter geen rechten worden ontleend. Het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie.

Externe links

Deze website bevat links naar websites die door andere partijen dan het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Het Kenniscentrum heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Foto's en afbeeldingen

De foto's en afbeeldingen op de website zijn bedoeld als illustratie. De afgebeelde personen hebben geen directe relatie met het onderwerp.

Copyright

Niets op deze website mag zonder toestemming van het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie worden gekopieerd, opgeslagen in een gegevensbestand of openbaar gemaakt of op enigerlei wijze worden verspreid. Alle informatie op de website mag niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden gereproduceerd.

Laatste aanpassing: 09-01-2013
Deel deze pagina via:
Annuleren

Mogen we je vragen een beknopt profiel aan te vragen?

Niet verplicht, wel zo handig voor de andere leden om te zien wat je betrokkenheid bij het Kenniscentrum inhoudt.

Let op: deze informatie wordt niet getoond aan niet geregistreerde bezoekers en wordt verder nergens voor gebruikt zonder jouw expliciete toestemming.

Ik ben:

Annuleren