Disclaimer

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de op deze website aangeboden informatie en/of diensten kunnen echter geen rechten worden ontleend. Het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie.

Transparantie experts

Het Kenniscentrum werkt samen met experts uit het werkveld om de meest recente wetenschappelijke kennis te verzamelen. Daartoe heeft het Kenniscentrum hen gevraagd welke relevante nevenfuncties en belangen zij hebben naast hun activiteiten voor het Kenniscentrum. Deze verklaringen kunt u opvragen bij het Kenniscentrum: info@kenniscentrum-kjp.nl.

Externe links

Deze website bevat links naar websites die door andere partijen dan het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie worden aangeboden. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Het Kenniscentrum heeft geen zeggenschap over deze websites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.

Foto's en afbeeldingen

De foto's en afbeeldingen op de website zijn bedoeld als illustratie. De afgebeelde personen hebben geen directe relatie met het onderwerp.

Deel deze pagina via:
Annuleren

Mogen we je vragen een beknopt profiel aan te vragen?

Niet verplicht, wel zo handig voor de andere leden om te zien wat je betrokkenheid bij het Kenniscentrum inhoudt.

Let op: deze informatie wordt niet getoond aan niet geregistreerde bezoekers en wordt verder nergens voor gebruikt zonder jouw expliciete toestemming.

Ik ben:

Annuleren