Contact, adres en route

Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie

Het Kenniscentrum behandelt zelf geen kinderen met psychische problemen. Maakt u zich zorgen over uw kind? Ga dan naar uw huisarts.

U kunt terecht bij een van onze leden:

  • als u een vraag heeft over de diagnose of behandeling van uw kind
  • als u uw kind wilt inschrijven bij een ggz-instelling
  • als u een klinische stage zoekt

Voor andere zaken kunt u contact opnemen met het Kenniscentrum:

Catharijnesingel 47 (6e etage)
3511 GC Utrecht
T (030) 22 70 415
E info@kenniscentrum-kjp.nl

 

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer
Het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie is op slechts enkele minuten lopen van het Utrecht CS gevestigd en daarom uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf de stationshal loopt u voorbij perron 1 en de uitcheckpoortjes naar het einde van de stationshal. Daar neemt u de roltrap of de lift naar beneden en volgt u het pad over de bouwplaats. U loopt langs de fietsenstalling onder het gebouw door, langs de parkeergarage en slaat op de Catharijnesingel linksaf. U vindt het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie na 100 meter aan uw linkerhand.

Met de fiets
Fiets naar de Westerstraat, aan de achterkant kunt u uw fiets stallen.

Met de auto
Wij adviseren u om het openbaar vervoer te gebruiken, of anders P+R in de regio Utrecht. Moet u toch met de auto komen, wees er dan op voorbereid dat er grootschalige werkzaamheden aan de Catharijnesingel plaatsvinden. Volg de aanwijzingen op de verkeersborden. U kunt dichtbij (betaald) parkeren in de parkeergarages Radboud, Godebald of Moreelsepark.

Als u geen trap kunt lopen
De hoofdingang van het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie bevat een trap. Als u geen trap kunt lopen, volgt u de aanwijzingen hierboven en loopt u voorbij de hoofdingang. U gaat meteen linksaf de Westerstraat in. Na ongeveer twintig meter gaat u linksaf de parkeerplaats op. De ingang van het gebouw bevindt zich aan de linkerkant van de parkeerplaats. Als u aanbelt, opent de receptionist de deur en neemt u de lift naar de receptie.

Laatste aanpassing: 12-05-2017
Deel deze pagina via:
Reageren

Kunnen we deze tekst verbeteren? Ontbreekt het aan inhoud, of vond u niet precies wat u zocht? Laat het ons weten.

Annuleren

Mogen we je vragen een beknopt profiel aan te vragen?

Niet verplicht, wel zo handig voor de andere leden om te zien wat je betrokkenheid bij het Kenniscentrum inhoudt.

Let op: deze informatie wordt niet getoond aan niet geregistreerde bezoekers en wordt verder nergens voor gebruikt zonder jouw expliciete toestemming.

Ik ben:

Annuleren