• Nieuws
  •  > 
  • Nieuws 2018
  •  > 
  • Call for abstracts: Jaarcongres Kinder- en Jeugdpsychiatrie - jeugdhulp voor het moeilijk bereikbare kind
04-04-2018 Call for abstracts: Jaarcongres Kinder- en Jeugdpsychiatrie - jeugdhulp voor het moeilijk bereikbare kind

Ieder kind met psychische problemen heeft recht op de best mogelijke zorg, zoals vastgelegd in het Kinderrechtenverdrag. Maar wat als de zorg kinderen niet bereikt? Hoe bieden we hulp aan zwerfjongeren, migrantenkinderen, criminele jongeren, kinderen van ouders met psychische of verslavingsproblemen, kinderen met een lichte verstandelijke beperking of thuiszitters? Op 30 oktober verdiepen we ons in de hulpverlening aan deze en andere moeilijk bereikbare kinderen en jongeren met psychische problemen.

Als vervolg op 'Van wijk tot wetenschap' organiseert het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie samen met de Nederlandse Vereniging van Psychiaters (NVvP) dit jaar het Jaarcongres Kinder- en Jeugdpsychiatrie. We verdiepen ons in de problematiek van het moeilijk bereikbare kind met een zorgbehoefte, via keynotes, lezingen en workshops. We nodigen deskundigen uit om hun expertise te delen in een van onze workshops.

CALL FOR ABSTRACTS

Wilt u uw kennis delen in een workshop? Dien dan nu uw abstract in!

SAVE THE DATE
Datum: 30 oktober 2018
Locatie: NBC Congrescentrum Nieuwegein

>> meer over dit congres

Deel deze pagina via:

Mogen we je vragen een beknopt profiel aan te vragen?

Niet verplicht, wel zo handig voor de andere leden om te zien wat je betrokkenheid bij het Kenniscentrum inhoudt.

Let op: deze informatie wordt niet getoond aan niet geregistreerde bezoekers en wordt verder nergens voor gebruikt zonder jouw expliciete toestemming.

Ik ben:

Annuleren