22-01-2018 Angst, van monster tot stille kracht - Frits Boer

Angst is soms zo heftig dat het leven van een kind of volwassene erdoor overhoop gegooid wordt. In het boek 'Angst - van monster tot stille kracht' laat Kenniscentrum-expert Frits Boer de lezer volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten kennismaken met de wereld die schuil gaat achter dit gevoel. Het boek is zeer toegankelijk en biedt veel praktische inzichten aan patiënten en ouders. 

In 219 bladzijden vertelt Frits Boer wat te doen wanneer angst problematisch wordt en welke hulp er is wanneer angst een stoornis wordt. Maar ook hoe angst een (stille) bron van kracht kan zijn. Hoe van de vijand angst een vriend te maken is. 

Frits Boer is emeritus hoogleraar kinder- en jeugdpsychiatrie bij het AMC, met speciale expertise op het gebied van angst- en dwangstoornissen bij kinderen. Daarnaast was hij jarenlang voorzitter van de Angst, Dwang en Fobe stichting. Hij is tevens voorzitter van de Wetenschappelijke Raad van het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Hij schreef dit boek in nauwe samenwerking met Ton van Balkom, hoogleraar evidence-based psychiatrie bij het VUmc.

>> lees meer over dit boek

>> dit boek bestellen bij Bol.com

Deel deze pagina via:

Mogen we je vragen een beknopt profiel aan te vragen?

Niet verplicht, wel zo handig voor de andere leden om te zien wat je betrokkenheid bij het Kenniscentrum inhoudt.

Let op: deze informatie wordt niet getoond aan niet geregistreerde bezoekers en wordt verder nergens voor gebruikt zonder jouw expliciete toestemming.

Ik ben:

Annuleren